| Več
Okrepljeno digitalno trženje in promocija slovenskega turizma

Od junija je posodobljen slovenski turistični informacijski www.slovenia.info in nadgrajen zmultimedijskim portalom z vizualnimi vsebinami. Novost sta tudi nadgrajena mobilna aplikacijaSlovenia'sTop 100inprvi digitalni turistični katalog Slovenije. Okrepljeno digitalno trženje z inovativnimi prijemi sodi med strateške usmeritve slovenskega turizma in nacionalne turistične organizacije v letošnjem letu, je sporočili SPIRIT Slovenija.

Portal Slovenia.info dnevno obišče med 10.000 in 20.000 obiskovalcev, na leto pa 4,5 milijonov. Vsebinska strukturawww.Slovenia.infoostaja enaka, po posodobitvi pa je na njem večji poudarek na fotografijah in doživetjih, oblikovno pa so prenovljeni tudi vsi ključni spletni elementi portala.

V sodelovanju s slovenskih turističnim gospodarstvom so na portal vključili aranžmaje za aktivne in družinske počitnice ,aranžmaje z wellness ponudbami, kulinarične ponudbe in ponudbe mest ter kulture in festivalov. Na Slovenia.info/paketije vnesenih več kot 300 turističnih paketov, ki vključujejo vsaj eno nočitev v Sloveniji. Objava paketov na portalu je za turistične ponudnike brezplačna. Paketi so poleg slovenske objavljeni tudi v angleški, nemški, italijanski in ruski jezikovni različici.

Multimedijski portal dopolnjuje www.Slovenia.info, na njem pa so dostopne fotografije v visoki resoluciji in video vsebine o Sloveniji. Na tem portalu so zdaj več kot 300 prostorskih fotografij, fotogalerije, video vsebine in povezave na bloge o Sloveniji, digitalni katalog Slovenije, mobilne aplikacije,…. Portal bodo vsebinsko dopolnjevali, v drugi polovici leta pa bodo na njem objavili tudi foto zgodbe na temo slovenskega turizma.

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100 je nadgradnja mobilne aplikacije Slovenia’s Top 50. Obe aplikaciji prikazujeta izbor najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije glede na število obiskov na spletnem portaluwww.Slovenia.info. Aplikacija Slovenia’s Top 50 prikazuje 50, Slovenia’s Top 100 pa 100 turističnih znamenitosti. Mobilni aplikaciji gostu v Sloveniji omogočata, da v vsakem trenutku pogleda, katera turistična znamenitost se nahaja v njegovi bližini, kontaktne podatke Če se odloči za obisk najde v aplikacije vse kontaktne podatke in navigacijo.

Digitalni turistični katalog Slovenije je prva celovita sodobna, digitalna in interaktivna multimedijska predstavitev turistične ponudbe Slovenije, ki našo deželo predstavlja skozi osem zgodb, ki jih povezuje ena zgodba o ljubezni do Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije. Katalog si uporabniki lahko naložijo na mobilno napravo, na voljo pa je v angleškem, nemškem in italijanskem jeziku.

Postojnska jama, največja slovenska znamenitost, 24 kilometrov rovov, galerij, veličastnih dvoran in igrivih skulptur, je edina jama z dvotirno železnico na svetu, kjer lahko doživite vznemirljivo vožnjo z vlakcem skozi osupljivo lepo podzemno krajino... več

Družba BTC je z dolgoročno vizijo v nekdanjem ljubljanskem ruralnem mestnem območju zgradila mesto v mestu - BTC CITY, v katerem... več

Odkrivajte Evropo z nami! Spoznajte vznemirljive ulice in utrip velemest, doživite prostrane širjave, čarovnije narave in skrivnostne trdnjave... več