| Več
Družba Hit s čarterskimi leti povezala Slovenijo z južno Italijo

Družba Hit je v sodelovanju s slovenskim letalskim prevoznikom Adria Airways in turistično agencijo Palma za ciljni segment turistov iz južno italijanskih pokrajin organizirala serijo čarterskih povezav. Prvi Hitovi gostje s čarterskima poletoma iz Palerma in Neaplja v Slovenijo prihajajo že danes in bodo podaljšan praznični konec tedna preživeli med Novo Gorico in Kranjsko Goro, so sporočili iz Hita. Gre za prvi tovrstni projekt skupnega turističnega nastopa na območju južne Italije.

»Družba Hit se tako postavlja v vlogo generatorja razvoja turističnih priložnosti za goste iz tega pomembnega emitivnega trga. Za nas je tržni segment pokrajin na jugu Italije zelo zanimiv, zato se trudimo, da bi izkoristili poslovna partnerstva s tamkajšnjimi turističnimi operaterji in jim ponudili personalizirane rešitve s povezavami z letališč v Neaplju, Bariju in Palermu,« pravi mag. Dimitrij Piciga, predsednik uprave družbe Hit. Po njegovih besedah daljše bivanje gostov v posameznih krajih, kjer posluje Hit, ne omogoča le polnjenja njihovih namestitvenih zmogljivosti ter prodajo igralniških in ob-igralniških storitev, ampak lahko odpre nove možnosti za ustvarjanje prometa tudi za druge lokalne turistične ponudnike in dobaviteljev.

Za skupini gostov iz Palerma in Neaplja, ki bosta danes v popoldanskih urah pristali na brniškem letališču, so v družbi Hit pripravili štiridnevni turistični program. »Turistični paketi so oblikovani tako, da Hitovo ponudbo zabave, iger, dobrega počutja in eno-gastronomskih doživetij povezujejo s spoznavanjem ključnih turističnih znamenitosti. Na voljo je namreč več fakultativnih izletov, od Postojnske jame do prestolnice Ljubljane, kot tudi pester program dogodkov v Hitovih centrih,« je dejala Suzana Pavlin, vodja pospeševanja prodaje v družbi Hit.

HIT in oba partnerja letos skupaj načrtujejo še novoletne čarterske lete iz Neaplja, Barija in Palerma, v prihodnjem letu pa še deset letov v času Pokala Vitranc, velikonočnih praznikov, prvomajskih počitnic, v času praznika vseh svetih in božično-novoletnih praznikov. Programe turističnih paketov, ki bodo vključevali čarterske lete iz južne Italije, pa si v prihodnje želijo razširiti tudi z Rogaško Slatino in Šentiljem, kjer ravno tako poslujejo Hitove enote.

V družbi Hit so prepričani, da lahko čarterski leti pomembno prispevajo k nadaljnji rasti prihodkov, saj predstavljajo pomemben korak pri sistematičnem trženju izbranih slovenskih in Hitovih turističnih produktov, zanimivih za trg južnih italijanskih pokrajin.

Postojnska jama, največja slovenska znamenitost, 24 kilometrov rovov, galerij, veličastnih dvoran in igrivih skulptur, je edina jama z dvotirno železnico na svetu, kjer lahko doživite vznemirljivo vožnjo z vlakcem skozi osupljivo lepo podzemno krajino... več

Družba BTC je z dolgoročno vizijo v nekdanjem ljubljanskem ruralnem mestnem območju zgradila mesto v mestu - BTC CITY, v katerem... več

Odkrivajte Evropo z nami! Spoznajte vznemirljive ulice in utrip velemest, doživite prostrane širjave, čarovnije narave in skrivnostne trdnjave... več